Vacature informatieadviseur

Vellekoop en Meesters (V&M) is een onafhankelijk adviesbureau dat professionals voornamelijk inzet bij overheidsinstellingen en non-profit organisaties s. Onze professionals zetten zich in tijdens het gehele proces van oplossingsontwikkeling en blijven daarom vaak minimaal een jaar bij de opdrachtgevers. Je wordt deel van de organisatie, krijgt de kans om je echt te ontwikkelen en relaties te ontwikkelen. Wij geloven dat dat de beste manier is om succesvol te zijn en je project goed af te ronden. Uiteraard krijg je van ons alle steun en hulpmiddelen die je nodig hebt.

De vacature informatieadviseur

Als informatieadviseur is je belangrijkste taak om naar aanleiding van de behoeften en de wensen van de klant requirements op te stellen of andere informatieanalyses uit te voeren. Om dat te doen voer je analyses uit van huidige informatiesystemen en bedrijfsprocessen of –structuren. Daarnaast breng je advies uit over procesverbeteringen, stel je business cases op, en implementeer je nieuwe processen. Het kan natuurlijk per opdrachtgever verschillen op welke werkzaamheden de nadruk ligt. Binnen V&M staat er altijd een collega klaar om samen te sparren of een peer-review uit te voeren, dus je staat er nooit alleen voor.
Projectleider inspectiedienst over V&M-er
“Hij heeft de analyses voortreffelijk gedaan. Het project was heel complex. Hij bijt zich er goed in vast, verdiept zich. Hij heeft goede schriftelijke en mondelinge adviesvaardigheden, zijn adviezen zijn altijd goed onderbouwd. Hij is nog jong en heel erg slim. Pakt dingen snel op, weet zelf wat hij moet doen. Ik heb een heel goede indruk van hem. Hij is een belangrijke schakel in het project, die je echt tot het einde wilt betrekken. Qua ontwikkeling: hij heeft veel in zijn mars. Zeker voor complexe zaken.”

Dit heb je nodig

Als jij solliciteert voor de functie van informatieadviseur, dan verwachten wij het één en ander van jou. Niet alleen heb je een relevante hbo- of wo- opleiding, maar we zoeken ook naar iemand met enkele jaren werkervaring op het gebied van informatiemanagement, -analyse, -beveiliging en/of –architectuur. Bij voorkeur bij een overheids- of non-profit organisatie. Daarnaast heb je uitstekende analytische vaardigheden, ben je resultaatgericht en communicatief sterk. Daar herken je een echte V&M-er namelijk aan. Als je maatschappelijk betrokken bent, van een uitdaging houdt en de steun van V&M wilt benutten om jezelf te ontwikkelen, dan is de rol van informatieanalist bij V&M een match voor jou.