Procesontwerper

Procesontwerper: opstarten en stroomlijnen van processen

Vellekoop en Meesters (V&M) is een onafhankelijk adviesbureau met een specialisatie in informatiekunde. Binnen ons team zijn wij op zoek naar een procesontwerper. V&M heeft de meeste klanten binnen overheidsinstellingen en non-profit organisaties in het natuurdomein. De opdrachten hebben altijd een insteek vanuit de informatiekunde. Als procesontwerpen zal de focus liggen op het analyseren van huidige processen, het ontwikkelen van nieuwe processen en indien gewenst de implementatie. Opdrachten bij V&M zijn vaak langdurig en soms zelfs meerjarig. Het voordeel is dat je onze klanten optimaal kan ondersteunen met een duurzaam resultaat. Naast het werk bij een opdrachtgever biedt V&M een omgeving met gedreven collega’s met een hart voor informatiekunde. Je collega’s zijn altijd beschikbaar voor begeleiding of sparring. Bij sommige opdrachtgevers werken wij ook met een team van collega’s. Dan heb je het voordeel zowel bij je opdrachtgever als werkgever.

Wat doet een procesontwerper?

Procesontwerpers zijn specialisten die constant verbetering zoeken. Het begint met een procesanalyse waarin ook het informatiemodel wordt meegenomen. Als procesontwerpen ben jij naast de analyse ook verantwoordelijk voor het aandragen van verbeteringen voor het proces. Een procesontwerpen werkt zelfstandig maar verzamelt in teamverband de juiste informatie. Je hebt een groot oplossend vermogen en gaat door totdat het proces perfect functioneert. Onze procesontwerpers zijn zeer geliefd bij opdrachtgevers omdat ze zelfstandig, klachtgericht en analytisch zijn. Communicatie skills zijn ook van belang omdat je ook een adviserende functie hebt.
Projectleider inspectiedienst over V&M-er
“Hij heeft de analyses voortreffelijk gedaan. Het project was heel complex. Hij bijt zich er goed in vast, verdiept zich. Hij heeft goede schriftelijke en mondelinge adviesvaardigheden, zijn adviezen zijn altijd goed onderbouwd. Hij is nog jong en heel erg slim. Pakt dingen snel op, weet zelf wat hij moet doen. Ik heb een heel goede indruk van hem. Hij is een belangrijke schakel in het project, die je echt tot het einde wilt betrekken. Qua ontwikkeling: hij heeft veel in zijn mars. Zeker voor complexe zaken.”

Jouw opleiding en vaardigheden

Wij zoeken een procesontwerpen die aantoonbaar WO denkniveau heeft, die een opleiding heeft gevolgd in een relevante richting en die van uitdagingen houdt. Je bent een perfectionist, een waarnemer en bezit de theoretische- en praktijkgerichte kennis om je werk succesvol te kunnen doen. Je hebt hart voor de maatschappij en helpt graag mee om maatschappelijke vraagstukken op te lossen.

Dit bieden wij

Wij bieden jou een langdurige positie bij een interessant bedrijf, begeleiding van onze specialistische medewerkers, een eerlijke- en duidelijke communicatie en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Met jouw kennis en onze steun ga je vast een glansrijke carrière tegemoet.