Adviseur informatiemanagement

Vellekoop & Meesters is een onafhankelijk adviesbureau met ruim 25 jaar ervaring bij met name overheid en not-for-profit organisaties. Onze adviseurs informatiemanagement analyseren en realiseren oplossingen voor complexe organisatie-, innovatie- en informatievraagstukken. Voor Vellekoop & Meesters speelt informatiehuishouding een centrale rol om organisaties en procesketens beheersbaar en optimaal te laten functioneren.

Wat doet een adviseur informatiemanagement?

Adviseur informatiemanagement is een breed begrip, zoals bijvoorbeeld Business Consultant. Binnen Vellekoop & Meesters kan je als adviseur informatiemanagement verschillende rollen vervullen, van data-analist tot enterprise architect en van projectcoördinator tot programmamanager. Onze adviseurs informatiemanagement brengen kennis en ervaring mee vanuit informatiekundig perspectief en zijn in staat om zich snel te verdiepen in de specifieke domeinkennis van klanten. Een informatiesysteem voor inspecties in de buitenlucht is namelijk toch echt anders dan een informatiesysteem voor administratieve audits. Als adviseurs blijven we onafhankelijk, scherp op leveranciers, maar ook scherp op de opdracht zelf. Op die manier voegen we waarde toe voor de klant en zorgen we in samenwerking met de opdrachtgever voor mooie resultaten.
Projectleider inspectiedienst over V&M-er
“Hij heeft de analyses voortreffelijk gedaan. Het project was heel complex. Hij bijt zich er goed in vast, verdiept zich. Hij heeft goede schriftelijke en mondelinge adviesvaardigheden, zijn adviezen zijn altijd goed onderbouwd. Hij is nog jong en heel erg slim. Pakt dingen snel op, weet zelf wat hij moet doen. Ik heb een heel goede indruk van hem. Hij is een belangrijke schakel in het project, die je echt tot het einde wilt betrekken. Qua ontwikkeling: hij heeft veel in zijn mars. Zeker voor complexe zaken.”

Maatschappelijk betrokken

We houden ons bezig met grote maatschappelijke thema's op het gebied van politiek, bestuur en praktijk. Deze zijn vaak weerbarstig en de uitdaging is aan onze adviseurs informatiemanagement om te zorgen dat we het verschil maken om zo onze klanten echt verder te helpen. Daarom moeten we altijd scherp zijn en daar zit onze grootste uitdaging. Ben jij maatschappelijk betrokken en lijkt dit je een leuke uitdaging, neem dan contact met ons op.