Wij zoeken altijd nieuwe collega's

Bekijk onze vacature op de website van onze partner Spielwork.

Wat voor werk doen wij?

Vellekoop & Meesters opereert op het snijvlak van informatie, organisatie en IT. Wij zijn vakmensen die de externe en interne uitdagingen zien waar een organisatie voor staat en wat de mogelijkheden zijn. We ontwerpen processen, gegevens en systemen en werken daarbij nauw samen met management en medewerkers. Wij hebben een eigen mening, maar zijn tegelijkertijd sensitief genoeg om in complexe bestuurlijke omgevingen te opereren. Onze klanten zijn grote organisaties met een maatschappelijke taakstelling, zoals rijksoverheden. We vervullen rollen als business analist, informatieanalist, informatiearchitect, projectleider, product owner, scrum master en programmamanager. Opdrachtgevers zeggen dat adviseurs van Vellekoop & Meesters - jong en ervaren - al heel snel een sleutelpositie vervullen.
Soms werken we op een toplocatie

Wat voor mensen zoeken we?

Scherp, slim en doordacht. Dat zijn kernkwaliteiten van iedere V&M-er. Je hebt een academische opleiding en kennis van / affiniteit met bedrijfskunde, modelleren en IT. Dit kan een opleiding Informatiekunde of Information Management zijn, maar ook een andere opleiding waarin logica en conceptueel denken een belangrijke rol speelt. Informatiekundige methoden en technieken kunnen we je leren, de capaciteiten en motivatie om te excelleren in dit vakgebied breng je zelf in.

We staan open voor mediors en senioren. Gezien de organisatieopbouw en de marktvraag, zoeken we nu vooral mensen met 5 tot 10 jaar relevante werkervaring.
Collega Caroliene – product owner – zorgt vanuit de Rechtspraak dat organisaties digitaal gaan samenwerken.
Projectleider inspectiedienst over V&M-er
“Hij heeft de analyses voortreffelijk gedaan. Het project was heel complex. Hij bijt zich er goed in vast, verdiept zich. Hij heeft goede schriftelijke en mondelinge adviesvaardigheden, zijn adviezen zijn altijd goed onderbouwd. Hij is nog jong en heel erg slim. Pakt dingen snel op, weet zelf wat hij moet doen. Ik heb een heel goede indruk van hem. Hij is een belangrijke schakel in het project, die je echt tot het einde wilt betrekken. Qua ontwikkeling: hij heeft veel in zijn mars. Zeker voor complexe zaken.”

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een omgeving waarin je jouw kwaliteiten kunt benutten en uitbreiden. Je krijgt een grote mate van vrijheid in jouw opdrachtuitvoering en kunt in verschillende rollen acteren. Onze adviseurs delen de drive om steeds bijzondere resultaten te leveren, staan elkaar met raad en daad bij en maken gebruik van elkaars talenten. Je kunt je snel ontwikkelen en wordt daar persoonlijk in ondersteund. We werken hard en gaan voor resultaat. Daarnaast maken we veel tijd voor interne activiteiten gericht op kennisdeling, professionele ontwikkeling, organisatieontwikkeling en onderlinge binding. Daar horen ook leuke activiteiten in bijzondere omgevingen bij. Iedereen bouwt mee aan de organisatie - die vormen we immers samen. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij onze filosofie dat iedereen optimaal zijn werk moet kunnen doen en meedeelt in de revenuen.

Meer weten over werken bij Vellekoop & Meesters? Neem contact op met Paul van Barneveld - op 033 254 40 40 of per mail via onderstaande knop.

Je kunt ook direct een van onze collega's vragen naar hun ervaringen over werken bij Vellekoop & Meesters. De mailadressen staan bij hun profielen.